Zvornička bitka za budućnost

Komentari (0) | Press 29. мај 11:51
Može li Slavija u Zvorniku doći do bodova koja joj žiovot znači????!!! Pitanje je na koje će se odgovor znati u subotu nakon 90 minuta okršaja sa Drinom. Draž tog susreta je pojačan činjenicom da zvorničanima odgovara samo pobeda i da će se na stadionu pored Drine igrati na život i smrt.

Dalje

Opstanak izboriti u Zvorniku

Komentari (0) | Press 28. мај 19:33
Kako se bliži kraj šampionata i početak meča poslednjeg kola protov Drine u Zvorniku,a u tom susretu će Slavija tražiti bod spasa dok domaćinu treba trijumf, atmosfera se polako podgrijava. Zvorničani su odlučili da otvore širom kapije stadiona ne bi li tako privukli što veći broj gledalaca.

Dalje

Slaviji samo bod

Komentari (0) | Press 23. мај 22:41
Fudbaleri Slavije i Širokog Brijega su podijelili bodove danas u Istočnom Sarajevu, 1:1, u utakmici 29. Kola Premijer lige BiH.

Dalje

Čapljić neće reprogram

Komentari (0) | Press 19. мај 21:02
Kako se bliži kraj fudbalskog šampionata Bosne i Hercegovine, Slavija tone sve niže i niže!! Dva kola pre kraja ima samo 26 bodova i jedan je od najvećih kandidata za selidbu u niži rang takmičenja.

Dalje

Slvija izan svih

Komentari (0) | Press 14. мај 14:25
Nakon što je klupsko rukovodstvo odlučilo da zameni Radovića, odmah se kontaktirao ii Milan Gutović, inače trener kadeta Slavije.

Dalje

milna Gutović novi šef

Komentari (0) | Press 14. мај 14:24
Nakon poraza na domaćem terenu u meču 12. kola Premijer lige od zeničkog Čelika sa 0:1, bilo je jasno da će platiti šef stručnog štaba Slavije Dragan Radović. Odmah nakon susreta, odraža na je sednica klupske uprave,a sve je ipak ostavljeno da prenoći.

Dalje

Bodovi otišli u Zenicu

Komentari (0) | Press 13. мај 21:32
Fudbaleri Čelika savladali su danas Slaviju u Istočnom Sarajevu sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Marin Popović u 59. minuti susreta.

Dalje

Istopiti Čelik

Komentari (0) | Press 12. мај 20:07
Kompletna fudbalska sezona Slavije stala je u današnjih 90 minuta sa Čelikom. Ukoliko pobede -onda s pravom mogu računati da će i naredne godine biti članovi fudbalske bh elite. Ukoliko se odigra nerešeno ili pobede gosti iz Zenice onda će Slavija biti među glavnim kandidatima za selidbu u niži rang takmičenja.

Dalje

Igračima se nema šta zamjeriti

Komentari (0) | Press 11. мај 09:34
Slavija je u poslednjem premijerligaškom kolu poražena od Travnika sa 2:0 i došla je u tešku poziciju.

Dalje